Közbeszélő

PR-Krízis-Kommunikáció.

Utolsó kommentek:

Venesz 2018.04.20. 18:15:15

@moloy: A kvótarendszert Orbán is megszavazta, de úgy látszik nem csak ő felejtette el. Amúgy a segélyezést az Eu állná, akkor kell fizetnünk, ha nem érjük el a kvótát.
De egyelőre a kormány jól teljesít, bőven túlteljesítette a normát, és mégis az a szlogen, hogy megvédjük az országot a migránsoktól. Ekkora hazugság csak a Soros-listázáshol hasonlítható, amelyikről lemaradt véletlenül az összes fideszes.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

moloy 2018.04.20. 13:27:00

@Venesz: Valóban, NEM is akarnak idejönni! Erre lett kitalálva a kvóta rendszere.
(Valszeg, az így idetettek akár visszamennek, akár maradnak, de segélyezésüket nekünk kellene állnunk... Nyugat-EU-s színvonalon.)

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

moloy 2018.04.20. 13:21:56

@Venesz: Azért van piros szeme az elefántnak, hogy el tudjon bújni a cseresznyefán. Nem is látni elefántot...
Nos. U.ez van a migránsok láthatásának igényével is: hogyan láthattál volna, ha nem engedtük be őket?!

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Pjotr Pavlovics · http://blog.hu/user/1250387/tab/settings/ 2018.04.20. 04:04:27

@Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá: Mindenki látta a migránsokat, Bécsben, Londonban, Párizsban. Többszázezer magyar fiatal nem várta meg, hogy ideérjenek, hanem sürgősen kiment hozzájuk!:-DDD

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Venesz 2018.04.17. 06:11:09

@Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá: Szerintem meg túl van tolva a szöveg. Amúgy elég sok be lett engedve már, de nem nagyon látni őket, talán azért is, mert húztak tovább, mint a vadliba.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Venesz 2018.04.17. 06:11:09

@Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá: Szerintem meg túl van tolva a szöveg. Amúgy elég sok be lett engedve már, de nem nagyon látni őket, talán azért is, mert húztak tovább, mint a vadliba.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá 2018.04.16. 21:02:51

@Venesz: Barki, ha hagynank ugyan ugy megszallnak az orszagunkat, mint nyugateuropat.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Venesz 2018.04.16. 06:22:18

@Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá: Jól van akkor. Ki lenne az a barom, aki Bécsből, Párizsból, vagy Londonból Borsodba akarna menni? Vagy akár Pestre?

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá 2018.04.16. 03:38:07

@Venesz: Mindenki latta a migransokat, Becsben, Parizsban, Londonban. Nem varjuk meg amig ide ernek.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Venesz 2018.04.15. 14:54:32

A migráncsozás bejött. Láttam a riportokat, ahol konzekvensen mondta mindenki, hogy csak a Fideszre szavaztunk, mert félünk a migránsoktól. De mindegyik elismerte, hogy még nem látott migránst.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Dread Naughty 2018.04.15. 12:03:07

@-JzK-: Figy, Tótára felesleges hivatkozni. Az egy beteg ember. Egy forradalmár szoftver egy tacskó hardver mögött.
Most nyüszít, mert nem találja a gazdit, márpedig narancsos jutifalatra nemigen számíthat...

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Jakab.gipsz 2018.04.15. 11:42:39

T Közbeszélő! Miért van ismét kétharmad? Elmagyarázom egy pontba.

A nagy móka mester imigyen szól az Ő kedves ateista zsidó filantróp fiacskájához Soros Gyurikához, miután már Marx Karcsika eszével felsült.

"Gyurikám elszúrtam az univerzumot csinálj-benne rendet Te. mert már csak azok a konok magyar keresztény demokraták, kekeckednek".

Ok, főnök, imigyen szólt Gyuri, csinálok a keresztény demokratáknak, globálisan nyitott társadalmat, és hogy ne legyenek a keresztények olyan sokan, meg hívom Európába a politikailag korrekt, rokonokat. Világos.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

Gleccsertetű 2018.04.15. 10:13:08

ez egy baromi értelmes poszt. a közismert libsi trollok nem is értik, ezért nem jöttek még ide hömbölögni

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.15. 08:59:24

A nép nem akar ballib országrontást. Ezt az akaratát szabadon, demokratikusan is kinyilvánította. Törődj bele te is. Ezért van 2/3.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

-JzK- 2018.04.15. 03:32:55

Vegyük innen az adatokat, aztán át az Excelbe: valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/orszlist.html

Összesen érkezett 5.731.821 db listás szavazat, ebben benne van minden nemzetiségi lista (37.532 db), kamupárt listájára adott szavazat, továbbá olyan pártok, amik nem érték el a bejutási küszöböt, stb. Ezeket le kell vonni, és csak azokat a listás szavazatokat alapul venni, amelyek a bejutási küszöböt megugrott pártokra érkeztek. Öt darab ilyen párt van: Fidesz, Jobbik, MSZP, LMP, DK. Erre az öt darab pártra érkezett összesen 5.311.970 db szavazat, úgy hogy az összes érvényes listás szavazatból levontuk a nemzetiségi listás szavazatokat, valamint összesen 382.319 darab olyan szavazatot, amely annak következtében elveszett, hogy ezek a pártok nem érték el a bejutási küszöböt, amely minden országban van. Az elveszett szavazatok közel 82%-a Kétfarkúakra, a Momentumra vagy az Együttre érkezett. Nyilvánvalóan kamupártok összesen 35.130 listás szavazatot kaptak - ez az elbukó szavazatok 9,19%-a.

Lássuk hogyan alakulnak a pártlisták egymás közti szavazati arányai a bejutó pártok közül:

Fidesz: 53,17%
Jobbik: 20,57%
MSZP: 12,85%
LMP: 7,61%
DK: 5,80%

Egy tisztán arányos választási rendszerben, olyanban, mint pl. Hollandiában van, mandátum kiosztás szempontjából ez a következőt eredményezné:

Fidesz: 106
Jobbik: 41
MSZP: 26
LMP: 15
DK: 11

Ezzel a 106 képviselővel a Fidesz egy holland típusú rendszerben is kényelmes abszolút többséget élvezne a 199 fős parlamentben, és csak a Jobbikkal karöltve lehetne kétharmada.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

-JzK- 2018.04.15. 03:02:16

Az választók 85%-a nem az MSZP-re szavazott, a választók 95%-a nem a DK-ra, 93%-a nem az LMP-re... ezt így le lehet folytatni. Ismertek voltak a játékszabályok a választások előtt, ők ezt elfogadták azzal, hogy elindultak. Vesztettek, most meg sipákolnak.

Mit mondtak a balosok 2006-ban a Kossuth térieknek? Hogy nyugodjatok bele, majd 4 év múlva próbálkozhattok. Paff.

Ha elindulsz egy versenyen, akkor az elindulás tényével elfogadod a játékszabályokat. Ha pályára lépsz, mint focista, elfogadod a FIFA által megalkotott szabályokat. Ha tudod, hogy meg van bundázva, nem lépsz pályára. Ha nem tudod elfogadni a játékszabályokat, nem indulsz el a versenyen.

Puzsér véleménye a választásról: www.youtube.com/watch?v=SEcWlgvd33I érdemes lenne megfontolni hisztizés helyett. Ha nyerni akartok, akkor nagyon rossz úton jártok. Ez egy ötéves tempója, miután kikap aputól sakkban, kifakad, lesöpri a táblát, "EZ CSAJÁÁS!!". Ja, meg biztos nyerő stratégia a Brexit meg Trump megválasztása óta az ellenfél szavazóinak sértegetése. Vidéki, meg proli, meg nyugdíjas. Biztos az ilyen ember legközelebb rátok fog szavazni, hogy bekerülhessen ebbe az elitklubba. Ja, úgyse fog.

Érdemes lenne 2002 és 2010 közti balos véleményvezérek szavait fellapozni, emlékszem jól, hogy Lendvai Ildikó hogy aggódott, hogy jaj Orbán "utcára viszi a politikát", akkor még a baloldal volt a "csendes többség", és Orbán volt a gaz ugribugri, aki nem akarja tudomásul venni az eredményt. Hídlezárás is lesz?

Tóta W. írja 2006-ban:

"Demokráciában nincs forradalom. Választás van. Ha valami nem tetszik, akkor nem az a módi, hogy felborítjuk a villamost, hanem elmegyünk szavazni. Aki itt felborítja a villamost, lezárja a hidat meg felborogatja a kukát, az nem forradalmár, hanem bűnöző, huligán, söpredék. Működő demokráciában az ilyennek baja eshet. Ha mégis sikerrel jár, akkor meg puccsista, akit illik lebombázni. Persze elképzelhető annyira hülye puccsista, akit nem kell bombázni, mert magától nekimegy a holnap üvegajtajának, és felkenődik rá, mint egy krumplibogár.

Fogsz kapni egy szép nagy szavazólapot. Megkeresed rajta a gazdit - Isten ajándékát -, beikszeled, és húzol haza. Szépen kivárod a végeredményt, aztán vagy csóválod a farkad boldogan, hogy mégis tiéd a gondnoki állás a székházban, vagy tudomásul veszed, hogy bukta. Utána még ki lehet menni az utcára örvendeni vagy búslakodni, újabb síkidomokat alakítani, egy kis dombra lecsücsülni."

index.hu/velemeny/glossza/puccser/

Az értékelhető listás szavazatok, ha levesszük a be nem jutott pártokat, egymás közti arányban számolva

Fidesz: 53,72%
Jobbik: 20,33%
MSZP-P: 12,88%
LMP: 7,24%
DK: 5,82%

Tehát egy tisztán arányos rendszerben is 107 parlamenti mandátuma lenne a Fidesznek, amely abszolút többséget jelent a 199 fős parlamentben.

g7.24.hu/allam/20180411/az-adatokbol-ugy-tunik-nem-tortent-rendszerszeru-valasztasi-csalas-vasarnap/

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/13/csalasgyanu_valasztas_statisztika/

A határon túli magyarok szavati jogának megvonását csak azzal a feltétellel és csak azon az alapon tudnám elfogadni, ha egyúttal kizárnánk mindenkit, aki nem adózik ide: segélyből-családi pótlékból élő inaktívak, nyugdíjasok, Londonban mosogató bölcsészek, egyetemi előadások helyett romkocsmában üldögélő, ráérő laza egyetemisták. Mondjuk csak az szavazzon, aki évente legalább 500e forintot befizet a magyar államnak jövedelemadóként, akár SZJA, akár KATA, akár osztalékadó, stb. formájában. Nem sokat mondtam, hamar lemenne az aktív választójoggal rendelkező emberek száma úgy két-hárommillió emberre, de legalább csak azok szavaznának, akinek a tárcájából megy a buli. Biztos vagy benne, egy ezen választói kör esetében többsége lenne a ballibnek? Hát én erről nem vagyok meggyőződve.
Minden más esetben ez sima gyurcsányista huszonhárommilliórománozós alapon működik.

Pl. a segélyből-családi pótlékból élő inaktívak konkrétan kárt okoznak ennek az országnak, hiába érvelnek azzal, hogy de ÁFA-t viszont fizetnek, ha maga a teljes bevételük az államtól van. Ha én adok neked 100 forintot és te 27-et visszaadsz, akkor te nálam még mindig 73 forint mínuszban vagy. A határon túliak viszont ugyan nem fizetnek ide adót, tb-t, de nem is kapnak a magyar államtól se segélyt, se családi pótlékot, se gyes-t, se nyugdíjat, tehát nekik konkrétan nulla az egyenlegük, az állam által eltartottaknak meg mínusz hetvenhárom.

Ha valóban úgy gondolták az ellenzéki pártok, hogy a választás nem megnyerhető méghozzá azért nem, mert nem szabad, nem tisztességes a választás szabályzata, miért indult el kétszer is rajta (14-ben is ezen törvény alapján zajlott a választás)? Akkor bojkottot kellett volna hirdetni, és felhívni a hazai és a nemzetközi közvélemény figyelmét, hogy héé, egyetlen ellenzéki párt sem indult a választáson, 100%-ot a kormánypárt kap. Végül kénytelen lett volna tárgyalni végül, mert nem engedhet meg ilyen bélyeget.

Bejegyzés: Miért van ismét kétharmad?

kvadrillio 2017.01.01. 16:59:28

sztem...az fbi hekkelte meg a választást !!! :O))))) ÉS AZ FBI AZ AMCSI KORMÁNY HALLGATÓLAGOS JÓVÁHAGYÁSA NÉLKÜL NEM LÉPHETETT MEG ILYET...:o)

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban

kvadrillio 2017.01.01. 16:58:54

sztem...az fbi hekkelte meg a választást !!! :O))))) ÉS AZ FBI AZ AMCSI KORMÁNY HALLGATÓLAGOS JÓVÁHAGYÁSA NÉLKÜL NEM, LÉPHETETT MEG ILYET...:o)

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban

kvadrillio 2017.01.01. 16:56:40

...:O)
Az FBI 12 nappal az elnökválasztás előtt újranyitja Hillary Clinton ...
index.hu/kulfold/usa/.../fbi_email-botrany_nyomozas_ujranyitjak_hillary_clinton/
2016. okt. 28. - 12 nappal az amerikai elnökválasztás előtt az FBI bejelentette, hogy. újranyitják a nyomozást Hillary Clinton emailbotránya ügyében.
Nem javasol vádemelést az FBI Clinton email-botrányában - 444
444.hu/2016/11/06/nem-javasol-vademelest-az-fbi-clinton-email-botranyaban
2016. nov. 6. - Clinton ellen sokáig nyomozott az FBI, mert a gyanú szerint még külügyminiszterként nem nyilvános, vagy titkosított iratokat is megoszthatott ...
Világ: Az FBI most nyitotta újra Hillary Clinton email-aktáját - HVG.hu
hvg.hu/vilag/20161028_fbi_clinton_email_akta_ujra_nyitva
2016. okt. 28. - Az elnökválasztási hajrá finisében kaphat nagy gellert a demokrata jelölt kampánya a felújított emailbotránnyal. Az FBI vizsgálja az ügyet, ...
FBI has found no criminal wrongdoing in new Clinton emails, says ...
www.theguardian.com › US News › Hillary Clinton
Oldal lefordítása
2016. nov. 7. - The FBI has determined that a new batch of emails linked to Hillary Clinton's private email server “have not changed our conclusion” that she ...
Az FBI újranyitja Hillary Clinton email-aktáját | 24.hu
24.hu/kulfold/2016/10/28/az-fbi-ujranyitja-hillary-clinton-email-aktajat/
2016. okt. 28. - 12 nappal az amerikai elnökválasztás előtt az FBI újra megkezdi a nyomozást Hillary Clinton email-botránya ügyében. James Comey, a ...
Újra nyomoz az FBI Clinton email-botránya ügyében | Politika ...
www.vg.hu/kozelet/.../ujra-nyomoz-az-fbi-clinton-email-botranya-ugyeben-477319
2016. okt. 29. - Donald Trump, republikánus elnökjelölt szerint komoly, a Watergate-botránynál is jelentősebb dolog lehet a háttérben, ha az FBI újra ...
Újranyitja a vizsgálatot Clinton email-ügyében az FBI - ATV
www.atv.hu/kulfold/20161028-ujranyitja-a-vizsgalatot-clinton-email-ugyeben-az-fbi
2016. okt. 28. - Az FBI igazgatója jelezte, hogy újranyitják azt a vizsgálatot, amelyet Hillary Clinton ellen folytattak email ügyeivel kapcsolatban. A demokrata ...
FBI reopens Clinton probe after new emails found in Anthony Weiner ...
www.foxnews.com/.../fbi-reopens-investigation-into-clinton-email-us... - Oldal lefordítása
2016. okt. 28. - The FBI has reopened its investigation into Hillary Clinton's use of a ... decided in July not to pursue charges over Clinton's email practices, ...
FBI — Hillary R. Clinton
vault.fbi.gov/hillary-r.-clinton
Oldal lefordítása
Hillary Rodham Clinton served as U.S. Secretary of State from January 21, 2009 to ... stored or transmitted on a personal e-mail server she used during her tenure.
clinton emailezés fbi kapcsolódó keresései

hillary clinton email botrány

hillary clinton donald trump

hillary clinton wiki

hillary clinton zsidó

chelsea clinton

hillary clinton iskolai végzettség

bill clinton

barack obama

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban

kvadrillio 2017.01.01. 16:54:49

@kvadrillio: ...folyt...Egy új világé, a „bunkók” uralmáé, ahol például az Egyesült Államok új elnöke kiegyezik az oroszokkal. Ahol megszűnnek az önsorsrontó szankciók, ahol Európa visszatér Adenauer, De Gaulle, Robert Schuman örökségéhez, vissza a gyökerekhez. Ahol végbemegy a nemzetek reneszánsza a liberális, globális semmi ellenében, ahol a közel- és közép-keleti migránsok tömegével haza lesznek küldve, ahol az afrikai migránsok is tömegével haza lesznek küldve, és ahol a Közel- és Közép-Keleten is, Afrikában is elkezdődik egy emberhez méltó élet megteremtése, a világ leggazdagabb nemzeteinek segítségével. Ahol Európa Európa marad, és keresztény, a zsidó örökség megőrzése mellett, ahol megszűnik az idióta egymásra mutogatás, és megszűnnek végre az idióta harcok nem létező, sosem volt „szabadságokért”. Ahol például alapvetően csak kétféle nemi identitás van, és ahol alapvetően kétféle vécére lehet pisilni menni.

Meghekkelték a fehér „bunkók” a nagy terveket.

Ezt a hekkelést varrja most az oroszok nyakába az első fekete elnök.

Tegye. Mást, egyebet, többet úgysem tett nyolc évig. Most még eltotyog, elhápog itt három hétig, aztán eltűnik. Ahogy el fog tűnni hamarosan ez a pusztulásra ítélt, jelenlegi világrend is.

E reményben kívánok Önöknek boldog, reményteli új esztendőt!
- See more at: magyarhirlap.hu/cikk/75747/Uj_vilag_jon#sthash.NwecPwjf.dpuf

ENGEM NEM ZAVARNA, HA A JOBBIK AZ MSZP-VEL FOGNA ÖSSZE, DE AZ SEM, HA A FIDESZ AZ MSZP-VEL, SŐT AZ SEM, HA AZ LMP AZ MSZP-VEL VAGY AZ LMP A JOBBIKKAL.....MINDEGYIK SZERVEZŐDÉSBEN VAN EGY PÁR JÓ POLITIKUS !!!

Természetesen semmiféle kettőskereszt, és egyéb programokbeli szimbolikus és felvett megállapítások nem érdekelnek, csakis egyes emberkék politikusi kvalitásai !!!

A meghekkeléssel kapcsolatban pedig elég a google segítségével behívni az FBI és a clinton-mailezést és rögtön kiderül, kik is hekkelték meg az amcsi válasuztásokat !!! :O)

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban
süti beállítások módosítása