Közbeszélő

PR-Krízis-Kommunikáció.

Utolsó kommentek:

kvadrillio 2017.01.01. 16:59:28

sztem...az fbi hekkelte meg a választást !!! :O))))) ÉS AZ FBI AZ AMCSI KORMÁNY HALLGATÓLAGOS JÓVÁHAGYÁSA NÉLKÜL NEM LÉPHETETT MEG ILYET...:o)

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban

kvadrillio 2017.01.01. 16:58:54

sztem...az fbi hekkelte meg a választást !!! :O))))) ÉS AZ FBI AZ AMCSI KORMÁNY HALLGATÓLAGOS JÓVÁHAGYÁSA NÉLKÜL NEM, LÉPHETETT MEG ILYET...:o)

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban

kvadrillio 2017.01.01. 16:56:40

...:O)
Az FBI 12 nappal az elnökválasztás előtt újranyitja Hillary Clinton ...
index.hu/kulfold/usa/.../fbi_email-botrany_nyomozas_ujranyitjak_hillary_clinton/
2016. okt. 28. - 12 nappal az amerikai elnökválasztás előtt az FBI bejelentette, hogy. újranyitják a nyomozást Hillary Clinton emailbotránya ügyében.
Nem javasol vádemelést az FBI Clinton email-botrányában - 444
444.hu/2016/11/06/nem-javasol-vademelest-az-fbi-clinton-email-botranyaban
2016. nov. 6. - Clinton ellen sokáig nyomozott az FBI, mert a gyanú szerint még külügyminiszterként nem nyilvános, vagy titkosított iratokat is megoszthatott ...
Világ: Az FBI most nyitotta újra Hillary Clinton email-aktáját - HVG.hu
hvg.hu/vilag/20161028_fbi_clinton_email_akta_ujra_nyitva
2016. okt. 28. - Az elnökválasztási hajrá finisében kaphat nagy gellert a demokrata jelölt kampánya a felújított emailbotránnyal. Az FBI vizsgálja az ügyet, ...
FBI has found no criminal wrongdoing in new Clinton emails, says ...
www.theguardian.com › US News › Hillary Clinton
Oldal lefordítása
2016. nov. 7. - The FBI has determined that a new batch of emails linked to Hillary Clinton's private email server “have not changed our conclusion” that she ...
Az FBI újranyitja Hillary Clinton email-aktáját | 24.hu
24.hu/kulfold/2016/10/28/az-fbi-ujranyitja-hillary-clinton-email-aktajat/
2016. okt. 28. - 12 nappal az amerikai elnökválasztás előtt az FBI újra megkezdi a nyomozást Hillary Clinton email-botránya ügyében. James Comey, a ...
Újra nyomoz az FBI Clinton email-botránya ügyében | Politika ...
www.vg.hu/kozelet/.../ujra-nyomoz-az-fbi-clinton-email-botranya-ugyeben-477319
2016. okt. 29. - Donald Trump, republikánus elnökjelölt szerint komoly, a Watergate-botránynál is jelentősebb dolog lehet a háttérben, ha az FBI újra ...
Újranyitja a vizsgálatot Clinton email-ügyében az FBI - ATV
www.atv.hu/kulfold/20161028-ujranyitja-a-vizsgalatot-clinton-email-ugyeben-az-fbi
2016. okt. 28. - Az FBI igazgatója jelezte, hogy újranyitják azt a vizsgálatot, amelyet Hillary Clinton ellen folytattak email ügyeivel kapcsolatban. A demokrata ...
FBI reopens Clinton probe after new emails found in Anthony Weiner ...
www.foxnews.com/.../fbi-reopens-investigation-into-clinton-email-us... - Oldal lefordítása
2016. okt. 28. - The FBI has reopened its investigation into Hillary Clinton's use of a ... decided in July not to pursue charges over Clinton's email practices, ...
FBI — Hillary R. Clinton
vault.fbi.gov/hillary-r.-clinton
Oldal lefordítása
Hillary Rodham Clinton served as U.S. Secretary of State from January 21, 2009 to ... stored or transmitted on a personal e-mail server she used during her tenure.
clinton emailezés fbi kapcsolódó keresései

hillary clinton email botrány

hillary clinton donald trump

hillary clinton wiki

hillary clinton zsidó

chelsea clinton

hillary clinton iskolai végzettség

bill clinton

barack obama

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban

kvadrillio 2017.01.01. 16:54:49

@kvadrillio: ...folyt...Egy új világé, a „bunkók” uralmáé, ahol például az Egyesült Államok új elnöke kiegyezik az oroszokkal. Ahol megszűnnek az önsorsrontó szankciók, ahol Európa visszatér Adenauer, De Gaulle, Robert Schuman örökségéhez, vissza a gyökerekhez. Ahol végbemegy a nemzetek reneszánsza a liberális, globális semmi ellenében, ahol a közel- és közép-keleti migránsok tömegével haza lesznek küldve, ahol az afrikai migránsok is tömegével haza lesznek küldve, és ahol a Közel- és Közép-Keleten is, Afrikában is elkezdődik egy emberhez méltó élet megteremtése, a világ leggazdagabb nemzeteinek segítségével. Ahol Európa Európa marad, és keresztény, a zsidó örökség megőrzése mellett, ahol megszűnik az idióta egymásra mutogatás, és megszűnnek végre az idióta harcok nem létező, sosem volt „szabadságokért”. Ahol például alapvetően csak kétféle nemi identitás van, és ahol alapvetően kétféle vécére lehet pisilni menni.

Meghekkelték a fehér „bunkók” a nagy terveket.

Ezt a hekkelést varrja most az oroszok nyakába az első fekete elnök.

Tegye. Mást, egyebet, többet úgysem tett nyolc évig. Most még eltotyog, elhápog itt három hétig, aztán eltűnik. Ahogy el fog tűnni hamarosan ez a pusztulásra ítélt, jelenlegi világrend is.

E reményben kívánok Önöknek boldog, reményteli új esztendőt!
- See more at: magyarhirlap.hu/cikk/75747/Uj_vilag_jon#sthash.NwecPwjf.dpuf

ENGEM NEM ZAVARNA, HA A JOBBIK AZ MSZP-VEL FOGNA ÖSSZE, DE AZ SEM, HA A FIDESZ AZ MSZP-VEL, SŐT AZ SEM, HA AZ LMP AZ MSZP-VEL VAGY AZ LMP A JOBBIKKAL.....MINDEGYIK SZERVEZŐDÉSBEN VAN EGY PÁR JÓ POLITIKUS !!!

Természetesen semmiféle kettőskereszt, és egyéb programokbeli szimbolikus és felvett megállapítások nem érdekelnek, csakis egyes emberkék politikusi kvalitásai !!!

A meghekkeléssel kapcsolatban pedig elég a google segítségével behívni az FBI és a clinton-mailezést és rögtön kiderül, kik is hekkelték meg az amcsi válasuztásokat !!! :O)

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban

kvadrillio 2017.01.01. 16:54:12

MEGENT EGY JÓ CIKK BAYERTŐL...
Bayer ZsoltÚj világ jön!
Álláspont. Obama, a béna kacsa, úgy döntött, hogy meghekkeli saját bénaságát, és még egyszer, utoljára megmutatja, ki az úr a házban

Bayer Zsolt – 2016.12.31. 01:41

S hogy a megmutatás igazán hatásos, figyelemfelkeltő és címlapokra érdemes legyen, hát kiutasított az Egyesült Államokból harmincöt (35!) orosz diplomatát.

Az indok: Oroszország (és a washingtoni orosz diplomaták) „meg­hekkelték” az amerikai elnökválasztást, így miattuk nem Mrs. Clinton, hanem Mr. Trump győzött.

Egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra tegyünk úgy, mintha teljesen hülyék lennénk, legalább annyira hülyék, mint Obama, Mrs. Clinton és ezt a szépre hízott, tokás kis konteót terjesztő teljes libsi „elit”, és egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra, fogadjuk el: az oroszok miatt győzött Trump, mert meghekkelték az amerikai választásokat.

Ebben az esetben mindenekelőtt nem az Egyesült Államok titkosszolgálatainak komplett vezetését, a választás lebonyolításáért felelősséget viselőket, a CIA vezérét és persze a teljes jelenlegi elnöki adminisztrációt kellene kirúgni? Tényleg nem? OK, s utána utasítsanak ki akár 135 orosz diplomatát, de hát ez így kissé röhejes…

Nem. Nem kissé. Röhej ez az egész vagy inkább tragikomédia.

Obama nyolcéves elnökségének összes eredménye egy hatalmas nagy nulla. Egyetlen néven nevezhető „sikere”, hogy ő volt az Egyesült Államok első fekete elnöke.

Ha ez önmagában érdem, akkor legyen: nagy tapsot az első fekete elnöknek. És nyilván készen állt a csodálatos terv, miszerint az első fekete elnök után jön az első női elnök, aztán majd az első homoszexuális elnök, őt követi az első transzvesztita elnök, határ a csillagos ég, hiszen nemrég megírta a 444 is, hogy a genderideológia ötvenhat féle nemi identitást tart számon!

Szóval ki volt ez találva, miképpen az is ki volt találva, hogy minden marad úgy, ahogy eddig volt. Marad a globális tőkés világgazdaság jelenlegi formája, marad a dereguláció-privatizáció-liberalizáció szentháromsága, maradnak a mocskos háborúk az Egyesült Államok nyílt vagy fedett közreműködésével, kizárólag a fegyvergyártók érdekeit szem előtt tartva, marad a demokráciaexport, marad minden aljas, farizeus hazugság és szemforgatás. (Aljas hazudozásban és farizeus szemforgatásban Mrs. Clintonnak nincsen párja a világon!)

De valahogy homok került a fogaskerekek közé.

A valóság, és a lenézett, megvetett, az elmúlt nagyjából húsz évben mindig háttérbe szorított fehér ember (FEHÉR EMBER!) meghekkelte a nagy tervet. És azt mondta, mégis másképpen lesz.

Azóta a fehér ember ebben a velejéig rothadt, aljas, ártó, miazmás, gyűlölettel telt „liberális” közegben kizárólag „tanulatlan, bunkó, lecsúszott, vesztes, melós, redneck, kék galléros” nyomorultként emlegethető. S egy mindenkinél bátrabb, ócska gazember ki is adta az új jelszót, amely mögé felsorakozva lehet rettegni: A BUNKÓK LESZNEK A VILÁG URAI – ez az új jelszó.

S jött még mindaz, aminek ilyenkor jönnie kell. Elfogadó, toleráns, kedves, humánus demokraták és liberálisok elözönlötték a közösségi médiát, és az emberi rothadás e televényében Trump meggyilkolására, Trump feleségének megerőszakolására, a választás eredményének el nem fogadására, utcai zavargásokra stb., stb., stb. szólították fel egymást.

Csak azért, mert ők demokraták.

De ez a rengeteg ocsmány hiszti már csak a végjáték. Ezek a felesleges, hisztériázó, ócska senkik csak egy hamarosan végképp elsüllyedő világ szánalmas hajótöröttei.

Ugyanis a „bunkók”, a meggyalázott fehérek meghekkelték a nagy tervet. Meghekkelték az Egyesült Államokban, Angliában, mindjárt meghekkelik Franciaországban, Hollandiában és Ausztriában is. Ez utóbbiban mindenkinek össze kellett fognia mindenkivel a szabadságpárti elnökjelölt ellen, így sikerült pár százalékkal legyőzni. És most éppen ugyanezt, a fogjon össze mindenki mindenkivel önsorsrontó hazugságát ajánlgatják a hazai hajótöröttek, és a rendszerváltás óta eltelt huszonhét év legpitiánerebb, legszemérmetlenebb gazembere, a gárdamellényt épp filoszemita kaftánkára cserélő Vona be is jelentkezett már a nagy összeborulásra Orbán ellen.

De mindez nem számít. Ami számít, az egy új világ eljövetelének lehetősége és végre reális ígérete.

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban

Meghamisították Orbán hazudozásait! 2017.01.01. 16:29:17

Ennek a mutyi világbajnok Fidesz bünbandának 2016 szar éve lett, már egy darab fideszes bandatag se maradt akiről nem derült ki hogy mindent lopott amit csak tudott. 2017-ben az Orbán bandára nehéz idők jönnek hiszen ez az év az Orbáni tolvajbanda elleni lázadás lesz.

Bejegyzés: Növekvő feszültségek-nagy fordulatok, 2016-ről 16 pontban

conchita wurst 2016.11.10. 16:09:54

Trump 'meglepetésszerü' sima győzelmének tanulsága:

- hogy a magyar sajtó 100x szabadabbb mint az amerikai v. európai szabadversenyes magánsajtó.

+ Orbán bátrabb mint bármelyik európai kollégája (bár ez aligha újdonság)

Bejegyzés: Miért Trump?

exterminador 2016.11.10. 16:06:36

@Alick: ez pontosan így van. Sanders sokkal kevésbé volt elutasított személyiség mint Trump vagy Clintonné. A demokraták saját magukkal toltak ki, hogy lesöpörték. De ebből remélhetőleg tanultak, és négy év múlva nem követnek el ekkora hibát.

Bejegyzés: Miért Trump?

Alick 2016.11.10. 15:55:31

@furious ewok: Igen, Sanders valószínűleg megverte volna, Trump szavazóinak jórészét ő is meg tudta volna szólítani.

Bejegyzés: Miért Trump?

Alick 2016.11.10. 15:53:54

@Leylandi: is-is. Mindesetre Obama "elmúltnyolcéve"a kuka szélén billeg...

Bejegyzés: Miért Trump?

furious ewok 2016.11.10. 15:53:51

@Alick: De Trump egy hiteles demokrata jelölt ellenében nem tudott volna nyerni, talán még Sanders is megverte volna, ráadásul ő is kritikus hangvételű kampányt folytatott. Az elégedetlen fehérek önmagukban nem döntenek el választást, ehhez kellett az is, hogy az egyéb demokrata kötődésű csoportok passzívak legyenek, akiket anno pl Obama meg tudott mozgatni, Hillary most viszont nem.

Bejegyzés: Miért Trump?

Larry Silverstein 2016.11.10. 15:36:10

hü de okos vagy

48 órával ezelőtt csak rosszat lehetett olvasni trumpról, meg hogy esélye sincs

Bejegyzés: Miért Trump?

Leylandi 2016.11.10. 15:34:31

@rockjano: "Trumpnak sincs sok köze ez ő megválasztása inkább volt tiltakozás mindenféle elit ellen"

A nagyvárosi elitista/kivételezős politika ellen volt tiltakozás, amelyik felkarolta magához a Wall Street-en kívül még a nagyvárosi gettólakót, a fehéreket meg eleve hátrányba hozta. De a vidéki fehér elit éppúgy Trumpista, mint a városi fehér.
Mondjuk már ki bátran: a bevándorlást elégelték meg az eredeti polgárok, PONT ÚGY, mint a Brexit esetében.
Ja, ezt amaz oldalon nem PC hangoztatni... de ettől még tény!

Bejegyzés: Miért Trump?

Leylandi 2016.11.10. 15:28:20

@Alick: "A lerongyolódott (fehér) középosztály mindenképpen változást akart."

Ezzel csak az a baj, hogy nem igaz. Ez a "lerongyolódott fehér" csak a Clinton-hívők hintette maszlag.
Trumpot a fehérek (úgy együtt) húzták be győztesnek, Clintont meg a legiskolázatlanabb nemfehérek támogatták legjobban (jobban, mint a fehérek Trumpot, csak nem voltak elegen).
Hanta helyett tanulmányozd inkább ezt:
www.nytimes.com/interactive/2016/11/08/us/politics/election-exit-polls.html?_r=0
Fehér és felsőfokú végzettségű: Trump javára 49:45! Nemfehér és nem felsőfokú: Clinton javára 75:20! Csak utóbbiból (egyelőre) még kevesebb van...

Bejegyzés: Miért Trump?

rockjano 2016.11.10. 15:12:45

furious ewok

Igen ez így ez agy nagyon igaz, hozzá lehet tenni hogy nagyon nem ismerték a saját hátterüket adó vidéki munkásrétegek kisvárosok életét az ott élők gondolkozását, elszakadtak a valóságtól.

Persze ezekhez Trumpnak sincs sok köze ez ő megválasztása inkább volt tiltakozás mindenféle elit ellen. Tegyük hozzá hogy a popular vote mégis Hillaryé a tragédiája a szavazatok rossz eloszlása volt a csata államok tekintetében.

Ami most jön az meg könnyen lehet hogy legalább olyan rossz lesz ennek a rétegnek mint ami eddig volt vagy legalábbis javulni nem fog semmi...

Trump valszeg nagyon rossz elnök lesz mint W is volt csak most nem lesz olyan katasztrófa mint 9/11... Anélkül Busnak sem lett volna két ciklusa...

Bejegyzés: Miért Trump?

Leylandi 2016.11.10. 15:11:40

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: fenntartom, hogy a ma magukat liberálisnak nevezők nem liberálisok, hanem agresszív anarchisták. Az, hogy a liberalizmus mennyire rossz vagy jó, megítélés kérdése, én "valódi" liberálisnak tartom magam, mert nem szeretem a parancsuralmat, de az anarchiát sem, hagyjanak élni, és én is élni hagyok másokat. De ez, ami most liberalizmus címén fut, ez valami nagyonmocskos, intoleráns emberellenes fertő, és csak azért nem mondom, hogy irtsuk ki az írmagját is, mert a valódi liberális toleráns, és ilyet nem mond.

Bejegyzés: Miért Trump?

Alick 2016.11.10. 14:40:06

@furious ewok: A lerongyolódott (fehér) középosztály mindenképpen változást akart.

Bejegyzés: Miért Trump?

furious ewok 2016.11.10. 14:29:23

Trump azzal nyert, hogy hiteles volt, míg Clinton hiteltelen. Trump egy suttyó ösztönember, de annak hiteles, Clintonról ellenben senki nem hitte igazán, hogy a nép és a kisebbségek szószólója, mert korábbi ügyei, a zárt kampányrendezvényei a tőkés szponzorokkal nem ezt mutatták. Trump szexista nőügyei kevésbé csorbították Trump hitelességét, mert ő sosem volt PC ember, Clinton botrányai viszont igencsak aláásták a volt first lady és miniszter karakterét. Az az image, ami Obamának jól állt, Clintonnál hazug volt és ez érződött a demokrata szavazóbázis csökkenésén is, miközben Trump olyan embereket vitt az urnához, akik eddig nem találták a hangjukat.

Bejegyzés: Miért Trump?

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.11.10. 13:58:36

@Leylandi:

"EZ a hazugsággyár, intolerancia, sőt gyűlölet lenne a liberalizmus???"

Igen.

A magyar antiliberálisok zöme NEM ismeri a liberalizmust, s azt hiszi, volt valami korai, jó liberalizmus, mely elfajult. Nos, ez totális tévedés.

Pont a klasszikus liberalizmus egyik tana a “tabula rasa” elmélet, azaz az ember agya, tudata szűz, s minden az oktatástól függ. S ha helyesen oktatjuk az embert, az eleve liberális lesz, mert ez a természetes és racionális igazság. Ezt nem a csúnya Soros találta ki a Bilderberg-konferencia uzsonnaszünetében, hanem ez XVII. századi liberális alaptanítás.

Azt hiszem érthető, hogy egy liberális se hajlandó elfogadni, ha valaki nem liberális, hiszen ez ellentmond egy liberális axiómának. Azaz az, hogy pl. Orbán hithű liberálisból évek során antiliberálissá vált rejtély minden liberális számára, erre csak az lehet a magyarázat, hogy vagy Orbán megbolondult, direkt gonosz alak lett, vagy valami titkozatos erő lefizette őt. Egy dolog nem lehet: átgondolta, s elvetette a liberalizmust, mert az átgondolás csakis a liberalizmus elfogadásához vezethet.

Ha van tehát intoleráns eszme, a liberalizmus első helyen áll e tekintetben. A liberalizmus SEMMI köze a tolaranciához. A liberalizmus a mássághoz pont úgy viszonyul, mint a Vatikán 200 éve a vallásszabadsághoz: elvetette, mert a római pápa szerint a vallásszabadság lényege csak egy: a tévedéshez való jog.

Aki nem liberális, az fasiszta vagy kommunista – ez így viccnek hagzik, pedig valóság. A modern liberalizmus szerint tényleg fasizmus minden, ami nem liberalizmus.

Bejegyzés: Miért Trump?

Leylandi 2016.11.10. 11:59:00

@grigorij: "A liberalizmus SOHA és SEHOL nem azt képviseli, hogy a mások jogait előtérbe kell helyezni a sajáténál.
SŐT!"

+1 lájk!
Nagyon remélem, a docensi, Executive MBA – Public relations és Stratégiai marketing szakvezetői, első krízis- és válságkommunikációs vezetői címet nem adták ingyen! Remélem, hogy emögött VALÓDI tudás van, amire felnézhetünk, és a mentség, az indok csupán az, hogy ezt a tudást ma és itt nem PC kibontakoztatni...

Bejegyzés: Miért Trump?